Waar staan wij voor

Waar staan wij voor

Uit onze ervaring is gebleken dat nabestaanden de behoefte hebben aan vaste vertrouwde gezichten, dus niet bij iedere handeling weer andere gezichten. Immers komt een zorgteam binnen op het meest verdrietige en kwetsbare moment vlak na het overlijden. Wij streven er dan ook naar om het team welke als eerste contact heeft gehad met de nabestaanden ook steeds de thuiscontroles te laten uitvoeren zodat de nabestaanden steeds dezelfde gezichten zien. Daarnaast zal het vaste team ook aanwezig zijn op de dag van de uitvaart wanneer de overledene gekist dient te worden.


Wij willen ruim de tijd nemen om de overledene op een liefdevolle en respectvolle manier de laatste zorg te geven. Wij streven er naar om alle wensen zoveel mogelijk uit te voeren, ongeacht hoeveel tijd hier voor genomen dient te worden zonder tijdsdruk en extra kosten.


Wij realiseren ons dat nabestaanden de uitvaartperiode heel intens beleven, om deze spanning wat weg te nemen en de situatie wat te verzachten willen wij op een wat informele manier met de familie om gaan en willen daarom onze dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk houden. Wij willen bijdragen aan een dierbare herinnering.

Voor eerste zorg na overlijden

Bereikbaar 24 uur per dag - 7 dagen per week

Contact